Болярово продължава със силни мачове

IMGP5837a На 29 март 2014 година на стадиона на легендарните граничари (с. Мамарчево) ФК „Ботев” – Болярово се наложи с 5:2 над ФК „Бенковски” – село Зимница. Въпреки неблагоприятните метеорологични условия, футболистите на ФК „Ботев” доказаха, че са по-добри от съперниците си.

Отново Григор Петров откри резултата и боляровци поведоха с 1:0. Малко след това Даниел Чолаков отбеляза втория гол във вратата на гостите от Зимница.

В началото на второто полувреме Янчо Стоянов отбеляза трети гол, четвъртият гол бе на Георги Христов, а след него първото попадение за гостите бе от дузпа. Последва втори гол във вратата на боляровци, а последното попадение бе отново на Григор Петров. С това срещата завърши с 5:2 за ФК „Ботев”.

Безспорно силно е началото на сезона за боляровци. В досегашните си срещи те са без загуба. На 23 март 2014 година „Ботев” – Болярово гостува на „Тунджа” – Веселиново за втората си среща от започналия пролетен полусезон. В оспорвания мач, домакините от „Тунджа” – Веселиново поведоха след началото на второто полувреме. Но към края на двубоя Георги Христов, след подаване на Григор Петров успя да изравни. С това попадение футболната среща приключи с равенство – 1: 1. Следващата среща, в която „Ботев” – Болярово ще са домакини, ще е с ФК „Червена звезда” – село Каменец, които са втори във временното класиране. В това класиране „Ботев” – Болярово са на девето (от общо 12), което е добър резултат в сравнение с предходния сезон, когато завършиха предпоследни.

About the Author :