Болярово влезе в лоша футболна серия

стадион БоляровоТимът на „Ботев” /Болярово/ влезе в лоша серия в първенството по футбол на „А”областната група. След като в миналия кръг боляровци бяха торпилирани в Симеоново от тамошния „Искра” с 5:0, този уикенд  те не успяха да се върнат на победен ход и допуснаха равенство на свой терен. Спирачка за състава на Болярово се оказаха футболистите на „Тракиец”/Кукорево/, които са по-назад в класирането, но си заминаха с точка от общинския център – 2:2.При тази ситуация двата клуба продължават да са съвсем близо в актива си – Болярово има 19 точки, а „Тракиец” е само с точка по-малко.

ОФК „Елхово” върви към квалификациите за влизането в трета дивия под пълна пара – 5:0 срещу  тима на Генерал Инзово, Войника очаквано отупа  като гост предпоследния в таблицата Зимница с 0:4, а единствената изненада се получи на мача между „Победа” и „Межда”, в който домакините стигнаха до трите точки с резултат 2:0.

Мачът между Безмер и „Искра” от Симеоново бе отложен за 29 април, тъй като имало сватба на футболисти от състава на гостите.

About the Author :