Бойко Станкушев в Ямбол: „Пълна глупост е, че ДПС са гарант за етнически мир”

IMG_0578„Пълни глупости са изявленията през годините, че ДПС е гарант за етническия мир в България”, това заяви днес в „Диана палас” вторият в евролистата на коалицията, в която влизат „Синьо единство”, Обединени земеделци и демократи  и  ЕВЕТ Бойко Станкушев.

Популярният журналист каза още, че ръководството на ДПС е от шепа олигарси, които изобщо не се интересуват от бедния си електорат. Движението за права и свободи е корпорация, която действа за лидерите си и е странно колко много години трябваха на Касим Дал, за да разбере тази истина”, допълни Станкушев.

Той е втори в листата за евроизборите и похвали Надежда Нейнски, която е водач на „Синьо единство”  за вота на 25 май. ”По стечение на обстоятелствата, познавам Надежда още от малко момиче. Тя влезе в политиката чрез Радикалдемократическата партия на Елка Константинова. Надежда притежава голяма енергия  и е най-добрият ни министър на външните работи от началото на прехода”, заяви Бойко Станкушев.

„Не виждам нито една причина Реформаторския блок да се нарича така, в него има  хора, които са сменяли по няколко партии, както и имената си. Като дойде царят с помощта на генералите, те осмиваха Обединените демократични сили”, допълни някогашният програмен директор на Първа и Втора програма на БНТ в периода 1990-1992 г.

About the Author :