Боби Кимбъл ще дава автографи половин час след концерта във фоайето на общината

Bobby-KimballБроени часове преди концерта си в Ямбол легендарният вокалист на „Тото“ Боби Кимбъл ще даде пресконференция, за да сподели емоциите от предстоящата си изява.

Боби Кимбъл обяви, че специално за българските си почитатели ще отдели 30 минути за автографи след концерта. Феновете могат да се срещнат със звездата във фоайето на общината. Веднага след това артистът отпътува за участие в Лос Анджелис.

Концертът в Ямбол е емблематичен поради факта, че тази година се навършват четири десетилетия от началото на кариерата на Боби Кимбъл с група „Тото“, където той започва участието си през 1977 г. Същевременно, това е четвъртото идване на харизматичния музикант в България. Първият му досег с българската публика е още в 1988 г. при самостоятелното му участие на „Златния Орфей“. През август 2000 г., отново като част от „Тото“, пее на концерт в зала 1 на НДК. Последното му идване е през 2014 г. в столичен клуб, където представя вдъхновяващ концерт с екип от едни от най-добрите български музиканти: пианиста Ясен Велчев, Стоян Янкулов-Стунджи – ударни, Ивайло Звездомиров – бас, Дарин Василев и Бисер Иванов – китара. Същият звезден състав, подкрепен от Преслава Пейчева, Нора Караиванова и Славин Славчев като бек-вокали, ще бъде с Боби Кимбъл и на концерта в Ямбол на 2 юни. Началото е в 20.00 на централния площад, вход свободен.

Събитието се реализира с медийната подкрепа на Z-Rock и Радио 1 Рок.

About the Author :

Leave a reply