Благоустрояването в Ямбол продължава

Ямбол, 22.07.2022 г.

С изграждане на паркинги, ремонтни дейности по тротоарната и уличната настилка, продължават мерките по поддържането и обновяването на инфраструктурата в Ямбол.

Приключени са ремонтните дейности между ул. “Елена Янкова” и “Димитър Благоев”. За удобство на живеещите в района е изграден нов паркинг,  благоустроено е и пространството около него.

Нови места за паркиране са обособени и в ж.к. “Диана”, пред блок 21.

 

Текущ ремонт на тротоарната настилка беше извършен на ул. “П. К. Яворов” (от №52 до № 32). Старата настилка e заменена с нова, бетонова, поставени са градински бордюри за разделяне на тротоара от зелената площ. Ремонт на уличната настилка е направен и на ул. “Акация” в участъка от ул. “Преслав” до ул. “Кичево”.

Дейностите по благоустрояване продължават, като в момента се работи по ул. “Българка”, която се намира между ул. “Мир” и ул. “Николай Петрини”, както и зад блок 8 на ул. “Димитър Благоев”. Напредва и ремонтът на улица в участъка от бензиностанция “Шел” до ул.”Атанас Кратунов в ж.к. “Златен рог”, както и основният ремонт и реконструкция на ул. “Търговска”. След приключване на тези обекти, ремонтни дейности ще се извършват и на други места в града.

 

About the Author :

Leave a reply