Благотворителен концерт в “Съгласие” в подкрепа на 18-годишната Роберта Христова

IMG_8365670  лева от продажба на билети бяха събрани от благотворителния концерт в подкрепа на 18-годишната Роберта Христова, организиран от група „Туин пийкс” при НЧ”Съгласие 1862”. Специални гости на концерта бяха Ивайло Колев, Тони Герганов, Вили Русева и група „Сантимент”. Изпълнителите се качиха на сцената на Синия салон, за да помогнат в набирането на средства, необходими за лечението на младото момиче. „Благодарим ви, че сте тук и сте до  Роберта в този тежък за нея момент! Благодаря, че отваряте сърцата си, за да й помогнете!”, се обърна към публиката Ивайло Колев. Думите му бяха подкрепени и от колегите му, които изразиха своята готовност да се присъединят и към други подобни каузи.

Заедно ще успеем – около това се обединиха участници и публика, а с последната песен „Нека бъде светлина” изпратиха своето послание към Роберта за успех срещу болестта.

Средства за каузата бяха събрани и в кутията за дарения, но стойността на събраната сума ще стане ясна, когато тя бъде предадена на семейството на Роберта Христова.

IMG_8346 IMG_8350 IMG_8353 IMG_8354 IMG_8358 IMG_8361

About the Author :