Благословено начало на предизборната надпревара в Болярово

chelenС празнична литургия в църковния храм „Свети Димитър” стартира предизборната кампания на „БСП – лява България” в община Болярово. Много граждани се стекоха на църковната служба, където отец Димитър Ингов благослови началото на тази надпревара, пожелавайки на кандидатите за общински кмет, местни кметове и общински съветници здраве, успех и да служат усърдно на хората, които ще ги подкрепят. На литургията присъстваха участниците в предизборната надпревара в общината – Христо Христов, кандидат за кмет на община Болярово и водач на листата за общински съветници, Марчо Добрев, кандидат за кмет на село Мамарчево, Димитър Димитров, кандидат за кмет на село Стефан Караджово, Костадин Иванов, кандидат за кмет на село Голямо Крушево, Елена Анева, кандидат за кмет на село Воден, Ангел Апостолов, кандидат за кмет на село Попово,, Тодорка Метаксова, кандидат за кмет на село Малко Шарково, Иван Апостолов,  кандидат за кмет на село Шарково и кандидатите за общински съветници: Атанас Дженков, Димитър Драгоманов, Красимир Григоров, Янко Анев, Донка Ботева, Мария Маринова, Златина Николова, Мария Тодорова, Пламен Петков и Бинка Величкова.

IMGP4971Христо Христов – дългогодишен кмет на община Болярово, настоящ кандидат за кмет на общината и водач на листата, дари от името на всички кандидати на левицата за кметове и общински съветници парична сума от 500 лева за църковния храм „Свети Димитър” и пожела успех на начинанието. За всички жители, посетили литургията, а за доста от недошлите имаше приготвен пакет храна за здравето и благополучието на кандидатите и успех на начинанието.

chelen 1Народният представител от Ямболска област от „БСП – лява България” Атанас Мерджанов, който също е с корени от община Болярово, се обърна към всички жители на общината и приятели, виждайки символика в благородните идеи на левицата и християнските добродетели и пожела здраве и успех на всички, както и по-добър живот, който е уверен, че ще имат, ако направят правилния избор.

А едно благословено начало на кампанията несъмнено е път към победата!

Лора Величкова

About the Author :