Благодарим ви за заряда на вашите песни!

???????????????????????????????Десетдневно силно емоционално и успешно турне направиха певците Величка Русева и Румен Бошнаков в селата Дражево, Роза, Веселиново, Кукорево, Чарган, Ботево, Победа, Генерал Инзово, Бояджик, Миладиновци.

???????????????????????????????Концертите бяха част от празничната програма, посветена на Деня на Община „Тунджа“ 22 април. В тях взеха участие и деца, ученици, самодейци. Изпълненията на младите певци включваха разнообразни по жанр песни, които спонтанно се запяваха от зрителите.

???????????????????????????????В залите и на сцените на читалищата се извиваха хора и ръченици. Силен емоционален заряд носеше финала на концертите – Песента за „Тунджа“. Автор на текста и музиката е Величка Русева, а аранжиментът е на Румен Бошнаков. Макар и изпълнявана за първи път, публиката запяваше със своите гости нейния припев – знак, че тази песен е близка до сърцето им.

???????????????????????????????Публиката се разделяше с изпълнителите с огромна благодарност, цветя и с пожелания отново да гостуват в техните села и да ги зареждат отново със своята енергия, вдъхновение и емоции.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

About the Author :