Без вода в комплексите „Зорница”, „Бенковски” и „Хр.Ботев”

vik-yambolПоради аварии все още няма вода по горните етажи на високите блокове в жилищните комплекси „Георги Бенковски” и „Христо Ботев”, съобщи тази сутрин за „Делник” управителят на „Водоснабдяване и канализация”-Ямбол Стоян Радев.

Пак поради авария, вода липсва и в целия жилищен комплекс „Зорница” и в района на печатница „Светлина”, което било следствие от вчерашна повреда по улица „Срем”, допълни шефът на „В и К”. Така стотици ямболлии вчера се видяха в чудо, тъй като поради санирането на водоема на хълма „Боровец” от толкова нужната течност нямаше по график от 8 до 17 часа. В изброените райони, обаче вода е продължило да няма и след 17 часа и хората са се видели в чудо.

Ремонтите ще приключат вероятно до обяд и след това нещата ще се нормализират, заяви още управителят на дружеството Стоян Радев.

Из Ямбол вчера упорито пълзеше мълвата, че поради санирането на водоема на хълма „Боровец” вода няма да има в целия град и днес, но шефът на „Водоснабдяване и канализация”  категорично опроверга тези слухове и уточни, че работата на лесопарк „Боровец” е приключила и градът ще е водоснабден.

About the Author :