Бареков да не забърка Динко в ребрандирането….

БарековДинко Вълев стана само за седмици, и то  без никакви пари от европейските фондове, по-популярен от Безистена , за чиято реконструкция се вложиха милиони левове.

Поне така излезе тия дни, в които чутовният евродепутат Бареков се появил в центъра на Ямбол и тутакси попаднал на Динко Бозавия. Това, случайностите, са велика работа, но си е друго, когато, както направи преди години Бареков, към тях се притурят няколко милиона суха пара. Може и от Корпоративна търговска банка – финикийските знаци, знайно е, не миришат, а и Тити Папазов обясни още тогава, че Цветан Василев е най-добрият човек, когото познава.

Към настоящия момент, Тити е унесен да рекламира бира, но и босът на оная банка не е на подранило коледно парти, а вероятно разработва нови финансови коловози. Където е текло, пак тече, незнайният български гений ги разбира тия ваджии.

Та така – току пристигнал Бареков на ямболския площад, и срещнал Динко Вълев. Вярно е, населението на града драстично намаля в сравнение с ерата на комунизма, тогава край Тунджа имаше над 90 000 жители, сега и най-храбрите сметки не показват повече от 60 000 души. Последното официално преброяване ги изкара малко над 73 000, но то върви като анекдот и до ден днешен.

Лошо няма, всъщност, от срещата между лидера на партия „България без цензура” и „ловеца на глави” се родило ходене на концерт край морето. Лошото може да дойде, ако ямболлията попадне в ребрандирането на партията на Бареков, както той на свеж български нарече творческата си дейност напоследък.

Все пак ребрандирането дойде дори за нашите медии в повече, та водещата си позволи да смъмри Бареков за чуждия термин.  Можело промяната в партията да се нарече възраждане.

Евродепутатът предпочете все пак рестарт, но най му беше на сърцето ребрандирането. Да не се залъгваме, ако Бойко Борисов беше изрекъл този термин, никой нямаше да му каже и копче, но Бареков  е в канавката сега, така че към него „националните медии” подхождат строго и справедливо.

Така да бъде, да е възраждане, да е рестарт, макар че от оня бардак, наречен „България без цензура”, няма какво друго да се получи, освен пак същата порнография.

Дано Динко не попадне в коловоза на Николай Бареков. Защото не е за вярване случайността на подобни срещи.

Борислав Ненов

About the Author :