Бал на осмокласниците в “Тунджа”

DSC00299Днес, 14 юни 2016 година, в комплекс „Екатерина” се проведе бал на осмокласниците от община „Тунджа” – випуск 2015-2016 г. Организатори са община „Тунджа”, Общинският център за изкуство и извънучилищна дейност „Тунджа” и Сдружението на директорите на учебните заведения в общината.

Празникът на осмокласниците споделиха кметът на общината Георги Георгиев и заместник-кметовете Станчо Ставрев, Ели Василева и Георги Чалъков.

Приветствие към осмокласниците, директорите и учителите от осемте основни училища поднесе кметът на общината Георги Георгиев.

В него той сподели:

DSC00311”Скъпи осмокласници, предстои ви промяна!

Бъдете самите вие тази промяна!

Опитвайте непрестанно и променяйте себе си и света към по-добро!

Бъдете здрави, бъдете амбициозни, бъдете смели в своите начинания, вярвайте в себе си и в своите мечти. Съхранете най-хубавите спомени от родното училище и помнете вашите учители, направили всичко за вас с любов и  висок професионализъм.

DSC00328Имайте самочувствието на млади хора, притежаващи необходимите знания и качества, с които да вървите по пътя, който ще избирате”.

Поздравителни адреси получиха всички осмокласници.

Кметът връчи ленти с надпис „Отличник“ и грамоти и на всички отличници.

Участниците в бала бяха поздравени с изпълнения на един от тунджанските певчески таланти – Даниела Косева от село Кабиле и с танца на ученичката Николинка Йорданова от с. Тенево. Стипендианти, които получиха финансова подкрепа по проекта „За ромите заедно с ромите“, отправиха своите поздравления към всички осмокласници и ги насърчиха да продължат с образованието си и занапред. Празникът продължи с много музика.

DSC00307 DSC00343 DSC00360 DSC00402 DSC00421 DSC00436 DSC00437 ???????????????????????????????

 

 

About the Author :