„Бакаджик” (Войника) се гаври с „Безмер”

Войника футболПълен погром претърпяха , въпреки че бяха домакини, футболистите на Безмер, от „Бакаджик” (Войника). Вторият в класирането състав на войничани разби домакините с 2:10 и ги засили напълно към отпадане от групата.

Резултат 2:10 е далеч по-характерен за хокеен мач, но явно разликата в класите този сезон е огромна, а и Безмер влезе в много лош период, и заедно с „Бенковски”/ Зимница/, са най-трагичните тимове в „А” областна група.

Последният в таблицата, Зимница, бе отнесен в Болярово от тамошния „Ботев” с 6:2. Домакините след този 15 кръг са на седмо място с актив от 18 точки, при голова разлика 41:43. Само два гола още бяха нужни на отбора на Болярово, за да изравни поне головата си разлика, тъй като сега тя все още е негативна.

Общински футболен клуб „Елхово” направи класика у дома, срещу гостувалия му новак, „Искра” от село Симеоново – 3:0, и води убедително в таблицата, като надали ще пропусне възможността да стане шампион на Ямболска област.

На ОФК „Стралджа”, вече изваден от състава на групата, се водят служебни поражения, и три точки сега добави на сметката си Кукорево.

Двубой с много попадения видяха зрителите на мача между „Победа” и „Ботев/Инзово/, в който домакините победиха с безапелационното 5:2.

Единственият завързан мач стана между съставите на „Межда” и „Червена звезда”/Каменец/, в който намиращият се по-назад в класирането тим на Межда не се остави и постигна равенство-2:2.

About the Author :