Баба Дора посрещна в дома си Корнелия Нинова

1Скъпа гостенка посрещна баба Дора от Шарково на 21 ноември вечерта.

Корнелия Нинова, която посети Шарково, отиде лично в дома й да разбере как е и от какво има нужда.  Баба Дора се зарадва, разцелява я и я покани в дома си, където се беше подготвила за гости.

Заедно с председателя на БСП бяха и народният представител Кристиан Вигенин, кметът на община Болярово Христо Христов и кметът на Шарково Иван Апостолов.

2Все още не знам защо ми избиха животните, нямаше да им ги дам, но те се разделиха на няколко групи, не спира да говори за този тежък момент възрастната жена, но в същото време си спомня с голямо умиление за яренцата си. „Ти пак ми спомена моите яренца и аз бях много щастлива”, обърна се тя към Кристиан Вигенин.  А на Корнелия Нинова сподели, че още й е пред очите как е дошла през лятото да я защити. „Толкова хубаво беше, че полицаите направо ги смали. Така трябва всички жени да са горди”, говореше с радост баба Дора.

DSC09122А на въпроса от какво има нужда, тя заяви, че сега няма нужди и се оправя, но разговорът отново се завъртя около козичките и обещаните й от министъра 100 животни. Баба Дора сподели и, че нейн приятел от София й  обещал една козичка с две яренца, но яренцата вече са пораснали. „Разрешат ли веднага ги вземам”, каза с надежда жената.

DSC09128„Помогнете на Ани, това момиче го измориха, как може такова нещо”, се помоли не за себе си, а за другиго баба Дора, която е все още с приповдигнат дух и не се дава на никого.

Тя е готова да отиде и в парламента, заедно с другите стопани от Шарково, на които им избиха животните, за да питат лично министъра как да продължат от тук нататък.

DSC09135 DSC09144 DSC09151 DSC09166 DSC09222

About the Author :

1 Comment to “Баба Дора посрещна в дома си Корнелия Нинова”
  • Петър
    November 26, 2018 - Reply

    Върха на цинизма от страна на Корнелия. Минахте всички граници…. гнусно

Leave a reply