Аутсайдерът „Любимец” изработи „Ураган”/Бояджик/

Evrokolej-MinyorВ изиграния в петък, 14 април, кръг от футболното първенство на Югоизточната „В” група тимът на „Ураган”/Бояджик/ претърпя поражение в град Любимец. Местният клуб победи с 2:1 представителя на Ямболска област и спря пролетния подем на водения от Тодор Киселичков състав.

След този кръг „Ураган” е на девето място с актив от 35 точки, а Любимец” е на 16 позиция с едва 26 точки и при много лоша голова разлика – 32:58. Въпреки че отбраната на съперника на клуба от Бояджик е сред най-слабите в трета група, „Ураган” не е успял да продължи мощната си серия от началото на втория полусезон.

Другият наш представител в Югоизточната „В” група, ОФК „Елхово”, дежурно падна навън, този път с 3:0 от „Евроколеж”/Пловдив/. На практика новакът в трета дивизия , Елхово, отпада от групата, тъй като има само 15 точки на сметката си и е на последно място. Пред него са отборите на Раднево  и на Любимец,                първият клуб обаче има 8 точки повече от елховци, а вторият – 11.

Въпреки че има още осем мача до края на шампионата, е в сферата на спортната фантастика ОФК „Елхово” да се измъкне от дъното.

About the Author :

Leave a reply