Апел на ИК на Сдружението “Да спасим град Ямбол от кмета”

1494501664IMG_8413-1Уважаеми журналисти,

В Ямбол приложихме успешно апогея на българската правна мисъл – кражбите и злоупотребите извършени от високопоставени служители, гравитиращи от ГЕРБ, не се преследват от закона. Така кмета на Ямбол, с 8 (осем) досъдебни производства, отпадна от списъка на застрашените и необезпокояван от властите, извършва закононарушения с цел облагодетелстване. Нещо повече извисявайки се над закона вече сам раздава правосъдие. На дръзналите да застанат срещу него, в името на законността, той отговаря с незаконно събаряне на имоти, преференциалниданъчни, ХЕИ и др. проверки. Трима от нас смениха статуса си от свидетели на прокуратурата по делата на Славов с обвиняеми за клевета на чл. чл. 147, ал. 1 от НК . Полиция, следствие и прокуратура неглижират предоставената от нас информация за злоупотреби. Опитите ни за предизвикване на проверки по отделни случай, придружени с документи готовност на свидетелски показания, снимков и филмов материал, остават напразни и при това става въпрос за злоупотреби за милиони.

Институциите, чиято работа е точно такава запазват мълчание в името на собственото си спокойствие.

Затова ние се обръщаме към вас с апел за съдействие. Ще предоставим на всички проявили интерес убедителни доказателства за нашите твърдения. Ще имате възможност да анализирате документите които притежаваме с филмов материал и др.

Искрено се надявам, че с Вашата подкрепа ще спасим Града финансово и нравствено. Съзнаваме, че подобни случай и начини не са патент на Ямбол, но ние сме част от тези които искат да променят родината си. Да постигнем равенство пред закона, да създадем по-добри условия за живот на всички нас.

About the Author :