Антония Първанова била подложена на цензура

10014806_4065076322219_14804519_oПри посещението си в Ямбол на Лазаровден лидерът на НДСВ Антония Първанов се оплака, че е подложена на цензура от страна на медиите.

„На два пъти ме свалиха от предавания на Нова телевизия, един път от ТВ7 направиха същото, това се случи и с участието ми в Българската национална телевизия”, обясни евродепутатът, по който въздишат много мъже из отечеството.

От националните телевизии я цакали с номера, че в последния момент сменили темата на предаването и поради това се обърква нейното появяване в ефир.  „Всъщност, истината е, че се боят аз да излизам по телевизиите и да говоря истини”, обясни някогашната царска представителка в Народното събрание.

В Ямбол тя съсече Бареков и неговата партия, тъй като те не знаели каква им е политическата ориентация. „Те веднъж са десни, веднъж са националисти, после излагат други позиции. Именно по тези причини партията на Бареков не бе приета от Европа и дори бе изключен Земеделския народен съюз от нормалната политическа ситуация, защото именно той бе поръчител на „България без цензура”, каза още Антония Първанова.

Тя не бе придружена от Илияна Раева, с която са в коалиция за евроизборите, нито от лидера на Социалдемократичестата партия Тодор Барболов, също част от политическата формация. Струпването на две примадони на едно място наистина е опасно излишно, а нуждата от джентълмена при идването край Тунджа, вероятно е било преценено като безсмислено.

Антония Първанова не бе с бляскав тоалет, но панталонът и показваше достатъчно ясно, че скоро няма да слезе от мъжкия дансинг, макар лидерът на НДСВ да не скри, че е на 52 години. На Първанова всъщност и предстои да стане на толкова, тя е родена на 26 април, така че пусна и доза кокетство в съобщаването на възрастта си.

About the Author :