Американците ни настигнаха, най-сетне

Borko_poslИ тъй като толкова дълго се сравняваме с американците, а сравненията все бяха решително в полза на задокеонската държава, сега можем да си отдъхнем. Можем да си отдъхнем, тъй като ходът на предизборната битка между Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп си е направо нашенска.

И дори надвишава по простотия и пошлост нашенските изборни хватки. Обвинения в лудост, в простащина на ента степен, в корупция, в изневяра – доста пъстър и все гаден е регистърът, в който се оказаха деяния на Хилъри Клинтън и Тръмп.

Дори гледаното от милиони видеобръщение на големия артист Робърт Де Ниро беше нашенски каруцарски монолог . Така че, братя  и сестри, там сме, на една нога с тях – великите американци.

И няма защо да ги стигаме, както призоваваше в една песен Тодор Колев. Те ни стигнаха, и ни задминаха дори. Спомням си как преди години един роден политически гуру се тюхкаше, че нашите политици не можели да спретнат даже един сексуален скандал.

Горкият, колко му бяха страшни терзанията. Сега той , и другите от неговата кохорта, трябва да са щастливи – между Хилъри и Тръмп летят фекалии неуморно.

Колко малко им трябва на някои, за да са блажени…

Борислав Ненов

About the Author :

Leave a reply