Алианц Банк България на среща с представители на бизнеса

DSC06228На 18.11.2015 г. Алианц Банк България организира среща-дискусия с топ-мениджмънта на банката и представители на бизнеса в гр. Ямбол. Целта бe в неформална обстановка да се осъществи диалог с клиентите, да се идентифицират потребностите и конкретните проблеми, които среща бизнеса, за да могат да се предложат най-подходящите решения.

DSC06241Алианц Банк България е част от една от най-големите финансови групи Allianz SE, базирана в Мюнхен. У нас, Алианц предлага на клиентите си комплексно финансово обслужване – банково, животозастраховане, имуществено и автомобилно застраховане, пенсионно осигуряване и лизинг.

 

???????????????????????????????На срещата, Дорчо Илчев – изпълнителен директор, запозна представителите на местния бизнес с предлаганите от банката нови продукти и услуги в това число и новите продукти по гаранционната схема на „Национален гаранционен фонд” и стартирането на изцяло нова дейност за банката – факторинг.

Банката предоставя кредити при облекчени условия – по-нисък лихвен процент, разглеждане на исканията за кредит при ускорена процедура, облекчени изисквания към обезпеченията по кредитите.

DSC06249Илиана Дончева представи пред представителите на бизнеса банковите продукти за физически лица, а Кирил Кирилов обясни какви са застрахователните услуги, които предоставя Алианц.

През последните години Бизнес център -Ямбол привлича голям брой нови клиенти, както физически, така и юридически лица.

??????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????? DSC06236 DSC06238 DSC06243??????????????????????????????? DSC06246

 

 

 

About the Author :