Автомобил блъсна велосипедистка на бул. “Европа”

Ямбол, 15.06.2021

На 14 юни към 08:00 часа на тел. 112, е получен сигнал, че на бул.„Европа“ в Ямбол е настъпило пътнотранспортно с пострадал велосипедист. На място е установено, че на булевард „Европа“, до отбивката за „Вакуум ел систем“, лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 50-годишен мъж е бутнал 42-годишна велосипедистка. В следствие инцидента жената е настанена в здравно заведение с фрактура на втори ломбален прешлен, без опасност за живота. Пробата на водача за употреба на алкохол е отрицателна. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

About the Author :

2 Comments to “Автомобил блъсна велосипедистка на бул. “Европа””
  • АзКика
    June 15, 2021 - Reply

    Трябва да има ЗАТВОР и ДЕЙСТВИТЕЛНИ глоби за такива като водача. На второ място, трябва да има и велоалеи НАВСЯКЪДЕ по градовете и селата.

  • бар рамбо
    June 15, 2021 - Reply

    Булевард Еврпа е в брутално състояние моста на жп линията е ужасен на вълни , ЦЕЛИЯ трафик към всички работодатели + към АМ Тракия минава от там БЕѝ алтернатива , кога ще се ремонтира булеварда ? Кога ще се изгради нов надлез от околов. път юг до пътя за Безмер ??? Трафика е ужасен по бул. Европа !

Leave a reply