АБВ организира регионална среща в Бургас

MINOLTA DIGITAL CAMERAЧетвъртата  регионална среща на ПП АБВ “Тунджанско-Черноморски регион”  се състоя на 15-ти юни в Бургас. На конференцията, организирана от народния представител генерал Михо Михов, взеха участие представители на ПП АБВ от четирите области –  Стара Загора, Сливен, Ямбол и Бургас, които  дискутираха по темата: “Настояще и бъдеще на Тунджанско – Черноморския административен и икономически регион на България “. В работата на конференцията взеха участие заместник председателят на ПП АБВ – Румен Петков, професор Иван Станков – ректор на Тракийски университет в Стара Загора, Иван Славов – народен представител от Сливен. Доклад по темата за Ямболския регион изнесе председателят на областния съвет на ПП АБВ Ямбол – Христо Христов.

MINOLTA DIGITAL CAMERAПоставен бе въпроса за намеса на държавата в решаване на проблемите за завършване на новата болница, вземане мерки срещу наводненията по поречията на река Тунджа, мерки за възраждане на българките села и други.

По време на дискусията бяха очертани няколко особено важни проблема за Тунджанско- Черноморския административен и икономически регион на България, но и посочени конкретни предложения за мерки за преодоляването им. Според Румен Петков трябва да се предприемат законодателни стъпки и действия, които да ограничат възможността за административна намеса и произвол.

MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERAMINOLTA DIGITAL CAMERA

 

About the Author :